Hey now!!

sitter har inne pa varat rum i cali med Jordan,Lina, och syster, vi har precis kommit tillbaks fran poolenb och snart sa ska vi ha off ice med coach.

Blev vackt av joel kl 4:40 imorse och kl 5 sa satt vi i bilen pavag till D.C. mitt plan gick vid 10 men Joel ar den enda som kunde kora mig och han hade ett mote vid 7 sa jag satt vid gaten i 4 timmar och gjorde precis ingenting 
blev sa sur  for min data inte funkade, och tvn var pa i lobbyn och det enda dem snackade om var MJ och hur han dog, det blev lite ut tjatat att lyssna pa samma historia gang efter gang i 4 timmar.

Landade i san diego kl 2 dar jill och co stog och vantade:) guud vad det var kul att fa se lina igen, akte hem direkt dar jag packade upp och nu sa sitter vi har och vantar pa jill.
kankse uppdaterar senare.,

XOXO

Im gonna miss you<3

nu sa ar jag ar fardigpackad och skittrott och ska upp om 5 timma sa nu blir det speedi gonzalez har;)

vaknade imorse kl 9 med varldens migran och snuva, sa jag gick och la mig igen medans dem andra akte in till D.C.
blev vackt vid 2 av ett sms fran bastavan, sa henne lag jag och snackade med hela dagen lang, pratade med Tanner pa telen ett tag ocksa men han tyckte att tvspelet var mer interessant an mig sa jag la pa luren=]
vid 7 sa kom resten av familjen hem,  nagra drog vidare till Kimberly och Fran, men william loch vanessa stannade hemma for att halla mig sallskap:-)

nu pa kvallen sa har jag sprungit runt i huset som en galning pa jakt efter saker som jag behover for imorgon, hittade min bikini i tvattstugan efter ca 3 timmars letande hahah.

godnatt


.XOXO

Vanessa-herregud, jag vet inte ens var jag ska borja, finns inte ens ord som kan beskriva hur mycket du betyder for mig.
den har veckan med dig  har varit helt underbar! jo visst vi har mest varit fast har hemma men pa nagot satt sa har du alltid hittat pa natt att gora.
just nu sa sitter jag har och har angest, jag vill inte aka imorgon, JAG VILL BARA INTE! jag vill stanna har med dig!

men sen igen vi ses ju om 2 manader igen eller hur! HAHA du maste overtala din mamma, du maste!!!

Live, laugh, love- and shop until you drop!

Vill bara borja med att saga GRATTIS pa fodelsedagen till varldens basta coach, namligen JILL!

Grattis pa 29ars dagen:p haha


nar jag vaknade upp imorse sa madde jag verkligen apdaligt, sa jag tog med mig min dator in till mammas sovrum och la mig dar anda tills ett, da jag bytte om till bikini och hoppade i sjon med william och vanessa, vattnet var sa varmt,
ca 28ºC.
mar mycket battre nu sa jag och vanessa haller pa att spela wii fit, det ar sa himla kul! jag suger dock pa snowboarding men hon ar inte direkt sa duktig hon heller HAHA( skojjade vanessa=D)





XOXO

lilla sjuklingen

hej hej hej hej!!
ligger har i sangen och snuvar och hostar med massa halstabletter, jag har namligen fatt nojet att bli sjuk vettu!  lucky me

idag sa har jag vart i potomac mills nastan hela dagen och shoppat, vick med mig ett vinrott linne med knappar hem fram abercrombie&fitch. fikade pa Auntie anne's med vanessa medans mamma och dem andra var inne pa ralph lauren. gott gott.
kom hem och bytte om till bikini och jag, william och vanessa hoppade i sjon, grillade smore's ocksa! sa sjukt gott, hade jordgubbs marsmallows sa det blev annu godare, han dock bara sitta dar i 5 minuter innan en thunderstorm kom och det borjade blixtra och osregna.
blev nastan ifrantagen min mobil idag for jag hade smsat nonstop hela dagen och mamma tyckte det var nonchalant eller otrevligt hoho , so sorry!!

nej nu sa ska jag sova
godnatten!

XOXO 



blev lite andrade planer, aker till Cali pa mandag i stallet..

R.I.P Micahel Jackson

sitter uppe pa kontoret med Vanessa, victoria och william och kollar pa Krilleboi. haha sjukt roligt!
 idag nar jag var pavag till traningen sa spelade varenda radiokanal michael jackson latar, och senare sa fick vi reda pa att han hade fatt en hjartattack och han dog! R.I.P

nu pa kvallen sa har vi bara legat i vara sangar och chillat, vi skulle har gjort smore's men vi alla var for trotta sa vi skot upp det till helgen istallet. 
 a juste!!! nar vi satt och at middag pa verandan sa kom en MEGASTOR  kackerlacka och krop vid vara ben, alla blev asradda och borjade skrika! det var sa himla ackligt!!

nej nu sa ska jag avsluta min konversation men kathryn och Tanner<3 sa jag kan fa sova.
GODNATT.


XOXO


sol&bad

har precis vaknat upp och nu sa sitter jag ute pa verandan med marina och Vanessa, det ar ca 24 grader redan och kl ar bara 10:30!! =D
                                    
                                                                         Sa har pigg ar jag pa morgonen xD
                                            
                                      
nar jag vaknade imorse sa var jag asglad, inte undra pa, jag ska ju dra till Cali imorgon och traffa LINA!!!
=D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D  =D =D =D =D

XOXO

LLFU

hola amigas!
ligger i victorias sang och laser massa bloggar medans jag tittar pa vanessa som spelar wii fit HA HA HA! hon ser helt hysterisk ut!

hade morgontraning imorse vilket gick jattebra, var en aning trott men jag piggade pa mig sa fort jag kom pa isen.
nar jag kom hem sa slangde jag pa mig bikinin och gick ner till vattnet dar vanesssa och CJ lag och flot.
krashade i baddsoffan vid 3 och vakande upp 3 timmar senare da gick jag och vistoria ut med CJ och red en savng, hade sjukt ont i ryggen efter som jag blev avkastad av jack igar da han blev radd for ngt..
aja nej nu sa ska jag vara lite social och hjalpa Vanessa med sin blogg

i mandags

vanessa&william


japp dart har vi da snyggingen sjalv:p hahah


XOXO


062309

hej hej
har inte bloggat pa aratal men iaf igar sa badade vi mest hela dagen, vid 4 sa akte jag och victoria med mamma in till stafford medans Vanessa var och tranade i fredericksburg.
jag kopte ett nytt traningslinne inne pa TjMaxx och ett svart roxy linne fick ocksa folja med hem. victoria kopte varldens snyggaste skor for ca $40 . vi satt och fikade pa paneras i 2 timmmar innan vi hamtade upp Marina och vanessa i fredericksburg kl 8.
pa kvallen sa kollade vi pa den nya serien Make it or Break it och sen efter det sa var det ett nytt avsnitt av Secter life of the american teenager=D

Vaknade imorse vi 11 och slangde pa mig bikinin, lag och flot i vattnet pa en flytmadrass i timmar sen sa gjorde jag mig iording for traningen, kom till stafford och traffiken var helt galen, stod verkligen still sa vi tog en vanda pa Tjmaxx snabbt och akte sedan hem for att bada mer. har verkligen fatt jattemkt farg idag=D
just nu sa sitter jag och argumenterar med Tanner om outerbanks ligger i NC eller Australien! haha det gar valdigt bra for mig:p

skorna som Victoria kopte

XOXO

nu ar jordan i Cali...

just nu sa sitter jag och vanessa uppe pa kontoret och jag ska snart sova for jag har morgontraning.
har inte bliggat pa ett tag men i lordags sa vaknade jag kl 8 och foljde med mamma upp till charlottesville dar det var tavling. erika vann 2 guld, sarah kom 4, jordan 5a, taylor 4a, cami och katie kom bada 3! mamma var sa stolt!
nar jag kom hem sa stadade jag hela mitt rum medans mamma och joel  var pa middag. vid  12 sa kom Vanessa och hennes familj! gudd vad det var kul att se henne swigen!!
vakande kl 10 imorse och hade amerikanska pannkakor med jordgubbar:)
spelade wii fit i ca 2 timmar sen sa spelade vi lite fotboll och vid 1 sa la vi oss pa bryggan och sola, det var sjukt varmt.
resten av dagen sa korde vi fyrhjulingen i skogen och i kvall sa hoppade jag, vanessa och william i sjon och badade, det var jattevarmt!!

godnatt

<3

??

VI filmade ocksa nar vi var ute i skogen med fyrhjulingen och vi forsokte backa hahah det var skit kul. kanske lagger upp videos imorgon

XOXO


GLAD MIDSOMMAR!!!

vill bara borja med at saga R.I.P till Rashawns 5-ariga bror som dog i onsdags...

ojda,har inte bloggat pa nastan tva dar nu! tiden gar fort nar man har roligt=D
igar sa hade jag sista dagen i skolan, var helt sjukt skont, hade tva exams, NOn var jatte svart men matten var jatte latt, var klar med det innan provet borjade, LITERALLY!
 jag och massa andra drog hem till Jordan efter skolan och vi hjalpte henne med att forbereda for hennes party.
alla var sa himla trotta vid 5 sa jag och 7 stycken andra la oss i Rodmans( jordans bror) sang och kollade igenom Yearbooken och sen sa somna vi alla  och vakande efter  en timma
vid 7 sa kom allt folk, hade verkligen jattekul, dansade med Doobie.Xavier, tanner och katie hela kvallen.

mamma kom och hamtade upp mig och K pa kvallen och nar vi kom hem sa krashade vi i sangen med kladerna pa.
blev pannkakor till frukost och senare en smoothie och nu sa har hon precis akt hem, kanske ska till Hugo's senare ikvall men vi far se hur det blir med det.

iiiihhhhhh, imorgon kvall sa kommer Vanessa och hennes familj hit, dem ar redan i NY men dom ska bo hos oss i en vecka! ska bli grymt kul, har saknat henne jattemycket<3

love you girl<3


XOXO



3 dagar kvar vanessa=D

har precis lagt pa luren pa syster, den lilla skiten ar jatteglad for om ca 2 timmar sa ska hon och jill kora till SD Airport och hamta upp LINA!! GAHHH jag vill ocksa vara dar!!

idag sa hade jag exams i Geografi och Engelska, tittade bara pa film i engelskan dock  haha, hade halv dag sa jag slutade kl 11:30.
mamma och jordan hamtade upp mig, (den muppen har redan fatt sommarlov!!) och vi akte in till Potomac Mills och shoppade loss pa A&F, dem hade REA  sa nastan allt gick for $4.99!!
akte darifran med en gron t-shirt med blommor och sen ett bar vita korta shorts.
blev lunch/middag pa IKEA , dar jag at en buffalo chicken wrap! den var sa himla god.

sen dess sa har jag varit hemma, har suttit i telen med bade Courtney och Kathryn i flera timmar nu, mitt ora ar stekhett efter telefonen -D

Imorgon sa ar det SISTA dagen i skolan sen sa ar det SOMMARLOV som galler for mig!
har bade matte och NO exams dock men jag klarar mig nog, slutar iaf kl 11:30
senare pa kvallen sa har Jordan fest, hon och hennes bror har bjudit over 150 st! kommer bli helt sjukt kul!

nej nu ar klockan alldeles for mkt for mina ogon, GODNATT!

Dagens outfit
jeans- TjMaxx
Linne- Abercrombie
vit troja- systers XD (tack for lanet:p)

nya klader=D

XOXO

CLMS Trojans!

sitter och laser Foki's blogg medans jag gor mig iordning for imorgon.
idag sa hade jag bara 5 lektioner och sen sa fick vi vara yearbooks.
blev sjukt sur nar ajag fick min for jag ville att det skulle sta Felicia Blom och sen 2013(aret som jag tar studenten) men istallet sa fick jag" nothing is impossible" WTF??

nar jag kom hem sa kollade jag pa ett avsnitt av LOST men jag rakade somna halv vags igenom och jag vaknade upp 3 timmar senare.. hehe
imorgon sa slutar jag 11:30 efter som vi har Final Exams BLA!!! slutar skolan pa Torsdag och da sa ska Sami ha fest for alla 8 sa dit ska jag. ska bli sjukt kul.

nar mamma kom hem idag sa hade hon med sig ett linne till mig som hon hade kopt pa A&F=) tack mami<3 fick ocksa cinnamon pretzel sticks fran Auntie Anne's Mumms fillibabba!!!


CLMS 2009 yearbook



CLMS cheer squad +football team

WTH?!?!?!

XOXO


you said what now?

imorse nar jag vakande upp sa var sangen tom, ingen coco, ingen KC och framforalls INGEN BEA!
nej den lilla skitungen bestamde sig for att aka till solstaten californien! snart sa ar det ju min tur ocksa sa jag ska inte klaga!

hade ingen speciell dag, gjorde klart min rosa fluffiga kudde i home ec, jattenojd blev jag,
fick min Catsuit av somerskan idag ocksa, den blev jattebra, nu sa saka jag bara blinga den lite sa blir den en catsuit a' la Felicia haha skojj.
tog en svang forbi IKEA pa vagen hem ocksa, vi kopte skorpor!!! sa gott!

tog ett laangt bad nar jag kom hem, smsade med Kayla, Kathryn, amanda och courtney men jag somnade i badkaret sa nar jag vaknade upp sa hade jag typ 45 sms! haha
pratade med min alskade van vanessa ocksa pa Facebook, om nagra timmar sa sitter hon pa ett flygplan pavag till NY, pa Lordag sa ska hon och hennes mamma+ syster komma forbi varat hus och dar ska dem bo i en vecka?
ska bli helt sjukt kul! har saknat henne sa himla mkt, kommer att ha sa mycket att prata om!!!

nej nu sa maste jag sova!

min älsklings tjej<3


Felicia Erika Blom


har ar dina bilder som du bad om paulina:)

XOXO


what to do what to do?

ar antligen hemma efter en lang men rolig helg.
har inte bloggat sen i torsdags sa har kommer en snabb uppdatering.

Fredag: hade halv dag i skolan och vid 11 sa akte jag och Sami till Kings dominion( ungefar som gronan) hade verkligen jattekul! akte "frittfall" som var 90 m hogt!

Lordag: vaknade upp hos sami, vi kollade pa "dont forget the lyrics!" och sne vid 2 som kom mamma och hamtade mig. var hemma i ca 2 tiommar och sen sa akte jag till Tanya.
hennes syrra tog precis studenten sa hon hade fest, det var skitkul, C och K var ocksa dar, hah jag och Tanya var ute och akte pa hennes fyrhjuling i skogen inatt och hjulen fastnade nar vi skulle aka over ett trad sa dar stog vi i en timma och forsokte fa over den, haha det var jatte lerigt och jag ramlade!
det var fireworks ocksa men saken ramlade sa det borjade explodera at alla hall, jag tess och C blev traffade! det gjorde sa jadrans ont!!

Idag: Vaknade hos Tanya och mamma hamtade mig vid 11, vi akte och hamtade upp Jordan sen sa drog vi till Dale City for traning. det gick verkligen jatte daligt i borjan men i slutet gick det mycket battre!
akte till Borders efter traningen och bea kopte tva STORA bocker for SATs och jag kopte tva par shorts och en tranings topp pa Target.
Nu sa ska jag ut och lasa Intouch och Us Weekly i solen.

XOXO

dreams are todays questions for tomorrows answers

haller just nu pa att bestamma mig om vad jag ska ha pa mig imorgon
herregud, det ligger klader over hela mitt rum sa det kanske ar bast att jag stadar:~)

idag sa gjorde jag klart min kudde till bea i Home Ec. sen sa borjade jag pa min cerisrosa fluffiga kudde till mitt rum:)
blev sjukt frustrerad i matten idag, vi haller pa med ett grupp projekt och i min grupp sa ar dej jag, Danet och Daniel.
jag och Danet gor alltihopa medans daniel bara sitter dar och gor ingenting, det enda han har gjort ar  att skrivia ner 6 fragor utan svar, mendans jag och Danet har gjort 20 var MED svar, en gameboard, tarningar flashcards och massa tokens! saken ar den att om inte han gor klart det nar imorgon sa kommer vi ALLA fa ett F (IG). Danet blev sa himla forbannad sa hon satt och skrek pa honom i 40 minuter och kallade honom det ena och det andra.

traningen gick otroligt bra akta program flera ganger. kan inte vanta tills den 19!!! wohoo

imorgon sa ska jag till Kings dominion med Sami, kommer bli sjukt kul, hennes mamma hamtar oss fran skolan kl 11 sa det kommer bli soft! sover hos henne ocksa och sen pa lordag sa har Tanyas syster Graduation party sa da ska vi dit.

Made by:ME!
HAH

XOXO


Forever 21

tjabba tjena halla!
har precis atit upp middagen, blev tacos a' la Bea. krop precis i mina sov  short och min Go liberty! troja  och nu sa sitter jag och gor geografi laxor.
skoldagen har varigt precis som alla andra, spelade megavolleyball pa idrotten, bollen var lika stor som en badboll. kul kul.
gjorde nastan klart Beas kudde i Home Ec. , i geografin sa kollade vi pa Wall-E och pa engelskan sa satt jag och grat for att vi laste en grymt sorlig bok hahah Story of my life!

Traningen gick grymt bra, Olga var dar med Lacie och Julie, var valdigt interessant haha.
efter det sa tog vi en snabbis pa Forever 21 for jag behovde kopa klanning tills imorgon, har Award Ceremony i skolan och man maste vara "finkladd", blev en shockrosa tubklanning, I LOVE IT!!


XOXO

i'll rock ur sox!


fort sa vill jag bara borja med att saga GRATTIS till min kusin EVELINA som tog studenten for nagra dagar sen, ar sjukt stolt over dig och jag saknar dig enormt!

Evelina till hoger.(bild fran FB)


skulle haft morgontraning imorse men jag harde migran och feber sa jag sov i bilen i stallet.
i geografin sa dekorerade jag, Nathan och Kim en tarta for History night som var idag, carlos skulle ha hjalpt till men han satt och at alla skittles och chocolate chips i stallet.
mamma hamtade mig vid 2 och sen sa blev hon sur for att jag inte hade sagt till henne om history night, och eftersom man far extra credit om man gar sa tvingade hon mig. hade sjukt kul anda, D forlorade ett vad till mig, amanda och sami sa vi kastade pajer i hans ansikte=) kul kul.
 nu sa ska jag ta och sova
GODNATT

XOXO

graduation party

det var lange sen!
nu nar jag har gjort laxor, borstat gaddarna och hoppat i min pj's sa tankte jag beratta lite kort om min helg.

i fredags sa akte jag till Amanda<3  satt och snackade med Megan och tess och lyssnade pa Battlefield  hela natten lang och sen vid 8 sa vakande vi och da stadade vi huset i 3 timmar for det var hennes brors graduation party senare pa kvallen.
vid 4 sa hoppade vi alla i poolen och sen sa kom alla gaster.
Matthew larde mig och Amanda att skjuta pa diskar som flyger i luften, det var asroligt men sjukt svart, ahha amanda ramlade bak nar hon skot!!
sen sa spelade vi volleyboll och mitt och Megans team regerade!! efter det sa kakade vi massa tarta sen sa korde vi Apples to apples med Tess, Cory, Tyler, Megan, Lindsay , kelsey och shannon helt sjukt kul! skrattade sa mycket sa jag fick ont i magen=D
vaknade i morse vid 9 och mamma hamtade mig vid 11, kom hem och fick en smoothie sen sa drog jag och syster ut for att lasta massa fallda trad och grenar pa slapet,  sa jobbigt!
vid 3 sa akte vi alla in till DC och gick pa international spy museeum och sen sa blev det en supergod middag pa Old Emitts grill( var dar med lina forra aret).
kom hem och nu har jag gjort massor med laxor.
har morgontraning imorgon sa nu sa ska jag sova GODNATT!!

Syster<3





yeah i know, pretty right ;)


XOXO


060409

har inte uppdaterat pa lange men jag glome bort bloggen=]
hade prov i geografi idag, tror att det gick ganska bra, fick ocksa tillbaks mitt matte SOL och ag fick 505 utav 600 ar faktiskt ganska nojd;)
tog bussen hem idag fran skolan eftersom ammma behovde kora hiten till Flygplatsen sa det blev ingen traning, kom hem kollade pa 10 minuter av LOST och sen sa somande jag, vakande upp 4 timmar senare av att mamma och bea lekte med Coco , gjorde chores och sen sa har jag bara softat i sangen.
imorgon sa blir de traning fran 6-8 och sen skolan, pa lordag sa kanske Jordan, syster och jag aa till Kings Dominion, ska bli jattekul!

godnatt!!

XOXO

i love crossing that line you call the limit;)

har hallt pa med ett projekt anda sen halv 8 och nu ar klockan 11, maste nanna men eftersom jag inte bloggade igar sa tankte jag gora en snabb uppdatering.

Sondag- hade morgontraning i Dale vilket gick otroligt bra, rakade dock falla stackars Sarah sa hon slog i huvvet, Duktigt! har lart mig at Jordan vettu=]
kom hem och kollade pa 3 avsnitt av LOST( i am freakin' obsessed!!) sen sa gick vi ner till varan lilla sjo och grillade marshmallows och gjorde smorse's, Jim& marika kom ocksa, men efter ett tag sa drog jag och syster upp mot huster och vi kollade pa Obsessed! den var jattebra men vi trodde att den skulle vara lite laskig men icke sa nicke=/

Idag- forsov mig 10 minuter sa jag fick springa till bussen, hann precis=]
spran 2 km pa idrotten, det hade regnat sa graset var blott och jatte halt, haha jag och Amanda kom vid ett horn och vi skulle svanga och smart som jag ar sa halkar jag rakt framfor Mrs. Jones och jag fastnade med mitt ben i Amandas sa hon ramlade ocksa, haha dar lag vi pa marken och vek oss av skratt och Mrs jones skratta sa hon tjot! HAHAH, jag ar sa himla smidig!
blev sjukt sur pa min geografi larare, eftersom jag inte hade vart i skolan forra veckan sa ringde vi till skolan sa att dem kunde lagga alla mina uppgifter pa kontoret sa vi kunde svanga forbi och hamta upp dem, men Mrs Doyle hade glomt att beratta for mig att vi hade ett projekt att gora som ska vara klart imorgon(Tis) men om man lamnade in den i fredags sa fick man 25 poang extra credit och om man lamnade in den idag sa fick man 10 poang extra credit, sa alla gjorde de utom jag for jag visste inte det!! gaah blev sa himla irriterad, sa nar jag kom hem nu ikvall sa satt jag i 2 timmar for att gora klart det dar projektet  sa bra som mojligt sa jag kan fa LITE extra credit iaf!


me&Coco i sondags

i eftermiddags utan for ishallen

finaste minen;)


we come from a crazzzyy family =]

XOXO


RSS 2.0