LP 09

OJ HJALP, jag har glommt bort bloggen helt totalt dem har tva veckorna jag har varit har uppe i LP och tranat.
det har varit sjukt roligt, har gatt frammat jattemycket och jag vill inte aka hem imorgon!
i hela tva veckor sa har jag haft lektioner med Evelyn, Koreagrafi med Mimi, massa lektioner med John Zimmerman!!! ahhh, hes so hot!

har traffat massa med personer har uppe, Brin kom upp idag, Amanda Gordon har vart har hela veckan, Lyra, och tom en liten en tjej som jag har tranat med i Sverige!!
 imorgon sa ar det saturday night ice show, jag,jordan,lexy,elly,emily,och lizzie ska gora ett oppnings nummer med Silvia Fontana till Boom Boom Pow!! kommer bli jatte kul

nej nu sa ska jag sova,
godnatt och nu sa ska jag faktiskt forsoka med att uppdatera mera!

puss



hershey & LP

Ojj ojj ojj, ahha jag har glomt bort att jag har en blogg ocksa=0 ska forsoka uppdatera lite oftare
sa mycket har hant pa sistonde, har varit pa 2 stycken photoshoots for en hollywood modeling/acting agency, har varit uppe i Hershey, Pennsylvania, var helt sjukt kul, och nu sa sitter jag i sangen med en sovandes Erika bredvid mig i LAKE PLACID!!

ahh akte upp hit igar, och idag sa hade jag traning med Evelyn=)
traffade lilla Elly ocksa, fast hon art inte sa liten langre, hon berattde att Brin kommer upp tsm med sin mamma pa TORSDAG=D!!!! AHHH
gud det ar sa kul att vara har igen, vi bor i ett stort hus ca 3 min fran ishallen, jag och Erika har hela undervaningen till oss sjalva medans dem andra har 3 vaningen, vi har ett stort pingis bord utanfor varat rum sa det har spelats 24/7 och det finns en jacuzzi ute pa verandan.

ena bilden som jag fick harom dagen, kommer fa resten av bilderna fran photoshooten i veckan!



XOXO

RSS 2.0