bildbomb fran idag

nej men tjeeenare!
har haft en underbar dag i sooolen, fick tom lite farg! woohoo haller pa att komma ikapp med bea dar va;)
mamma korde mig och syster till poolen idag vid 12 och dar stannade vi i 4 timmar, var sa forbaskat varmt 30 grader och humid!
nar vi kom hem sa at vi korv med brod och sen sa gjorde vi chores, efter det sa var vi pa jakt i kallaren efter dem himla sierra misten som nagon hade gomt i ett horn bakom ett bord! tag 20 minuter for oss att hitta dem, haha.
kollade ocksa pa 17 againg, alskade den filmen!
nej nu sa maste jag kila, bea och jag ska kolla pa Obsessed med beyonce och sen sa ska jag nanna, haha  mina ogon gar redan i kors:p




my sistaah

<3

vi lekte i badrummet oxa;0

isnt she beautiful =] haha


Hmm.. hur tankte jag nu da?



ttyl

XOXO


people are craazyy

ar inne pa youtube och kollar in massa galna marines klipp med syrran, hah vi har suttit och asgarvat i timmar nu=]

innan dess sa tittade vi pa Hannah Montana The movie, jag tyckte faktiskt att den var ganska bra!

har dock Hoedown Throwdown pa hjarnan! =]

annars a har jag hunnit att spelat kort med bea, kollat pa massa avsnitt av LOST och sen sa satt jag i 2 timmar och gjorde absolut ingenting eftersom strommen gick, DEAD BOORING!



too funny

XOXO

pentagon fashion mall

hejjj!
har precis gjort chores med syster och nu sa ska jag snart hoppa in i duschen.
vaknande kl 6 i morse och gjorde i ordning mig for skolan, kande mig skitkass sa jag tog tempen och jag hade 39ºC feber. gick och la mig igen och sen sa vackte mamma mig och bea vid 8:15 och sa att vi skulle folja med henne till tandlakaren for efter det sa skulle jag till lakaren.
nar vi kom fram till crystal City sa bestamde vi oss for att aka till pentagon city fashion mall for att spendera alla mina pengar som jag fick i fodelsedags present medans mamma satt hos tandlakaren.

det var sjukt mycket folk dar men dem forsvann efter ett tag, forst sa gick vi in pa VS och dar sa kopte jag ett par gul/vita sov shorts fran PINK, det var summer sale i varenda butik sa vi shoppade forfullt, glomde t.o.m bort hur daligt jag madde haha.
 gick forbi Aeropostale och dar sa hittade jag ett ursot bikini som jag kopte, bea kopte ocksa en bikini och en klanning.
vi drog vidare till Hollister dar jag hade ett $50 presentkort  sa dar kopte jag ett par rosa/aprikosfargade flipflopp, ett korall/rosa fargat linne, ett vitt spetslinne och ett par slitna jeans shorts, var mycket glad nar vi vandrade ut ur butiken.
stoppade forbi Auntie Anne's for cinnamon prezels, ett maste nar man ar och shoppar i Pentagon.
mamma hamtade oss vid 1med varsta tandvarken stackars mamma =/ iaf.vi drog tillbaks till stafford for min lakar tid, det gick valdigt snabbt, satt i vantrummet i ca 5 min. innan jag blev inropad, val dar inne sa konstaterade doktorn att jag hade nan bakteria och att insidan av mina oron ar jatteroda, Naajs liksom, su nu sa maste jag ata 3 olika mediciner... BLAAA

Kom hem, hamtade upp grabbarna och vi drog till cicis for middag, blev dock bara en sallad for mig.



Kopte ocksa perfect strap! its a lifesaver

fore

efter=]

baksidan av mina sov shorts ;)

mina klader fran Hollister och min bikini fran Aero..

XOXO


Felicia Cribb?! Hmm nooo i dont think so!!

sorry hann inte blogga igar, vaknade sent och sen sa stadade vi upp efter festen och sen sa akte vi till traningen, efter det sa blev det poolparty hos KimKim och fran. kul kul, fick dock typ 30 myggbett, skojjar inte har typ 10 st pa benen och armarna, 15 pa magen och ryggen och sen massa pa halsen och pannan=/ INTE KUL!

blev upphamtad fran skolan vid 11 och jag akte till manassas for att ta sprutor, efter det sa akte vi till stafford for att hamta upp Jordan! haha guud man kan inte sluta skratta nar man ar med henne, madde dock skitdaligt nar vi kom till Dale city, Hade feber och hostade sa jag fick ont i lungorna, sa jag sov i bilen i stallet.

ska ga och lagga mig nu, jag mar sa himla daligt, ugh far se om jag gar till skolan imorgon, HATAR ASTMA!! GRRR
Godnatt

XOXO

052409

sitter just nu i sangen med min dator medans syster spelar  Sims och pratar med Julie pa telen.
hann inte blogga igar eftersom vi hade gaster + att jag ar jatteforkyld sa jag har bara tagit det lungt och sen sa akte jag och mamma till flygplatsen for att hamta upp Syster, kom hem vid 12 pa natten och da sa krashade jag i baddsoffan.
imorse nar jag vaknade sa fanns det pannkakor och jordgubbar nere i koket, lyxx!
vid 4 sa kommer Jordan, LT och Amanda, woohoo kommer nog bli jattekul!
TTYL!

XOXO

i hate how ppl are telling you things about me that are nothing but lies!

iHola!
tankte bara sga hej! och godnatt, haha klockan ar bara halv elva har och jag ar as trott, imorron sa kommer syster hem och sen sa far vi gaster.
hate morgontraning imorse, det gick faktiskt valdigt bra, efterdet sa akte jag till skolan och i geografi klassen sa fick vi massa foton fran Formal, haha jag serr ut som ett miffo pa nastan alla!
lol
Nje nu sa ska jag lagga huvvet pa kudden och sova!
GODNATT!!!


XOXO


OMG, jordan we're needless!

har nyss kommit ut ur duschen och nu sa sitter jag och smsar med syster,kenz,Jordan , amanda och Sami .
too many people to keep track of!
iaf, hade geografi prov idag, avan fast det var oppen bok sa var det skitsvart!, fanns typ inga svar i boken, sa irriterande!
hade en vikarie i spanska, hah vi gjorde typ ingenting, bara satt dar och snackade, kom in pa ett ganska annorlunda amne med C och K hhah, och jag som vanligt la varldens dummaste kommentar, hahah
pa vag till traningen sa hamtade vi upp jordan och samtliga, traninge gick jattebra idag, ramlade dock rakt pa armbagen pa en dubbel dubbel combination och nu har jag jatteont=/
fick min catsuit idag, woohoo antligen, hoppas bara att den passar!
pa vagen hem fran traningen sa var bade jag och Jordan sa trotta sa vi satt och asgarva at ingenting, eller jo  Cami satt med en javla ballong dar bak i bilen och blaste upp den heeeeela tiden, ville bara ta en nal och spracka den, haha jordan blev sa irriterad!

aja nu sa ska jag nanna, ska upp tidigt imorgon,ska ta med mango och jordgubbar till skolan for jag och Shelby haller pa med ett project i home ec. sa vi maste gora en smoothie med ett recept fran madagascar, ruuuligt varre.
godnatt

XOXO 


19 maj 2009- MY BIRTHDAYYY-

hola mis amigos!
kom precis hem fran Kobe's, mmm, at sa mkt sa jag rullade ut darifran,

jag blev vackt imorse vid 6 av mamma och joel som sjong "happy bday to you"med ett stort paket i handen, i den sa lag en mobil! woohoo!
at en liten bit tarta till frukost och sen sa gav jag mig av till skolan, dar sa hade jag prov i 3 timmar och sen sa sprang vi 1 mil pa idrotten, ugh, fick en astma attack efter halva tiden!
nar mamma hamtade mig sa kunde jag knappt andas, idiot som jag ar ,hade glomt min astma sak hemma!
iaf, pa traningen sa hjalpte jag till med att fixa till LT's nya program, och sen sa akte vi till Stafford for middag.
fick $50 presentkort till Hollister fran Jordan och Taylor, och ett svart traningslinne fran Underarmor fran familjen.
pratade med papi i telen oxa, skoont att fa hora hans rost, fick pengar av honom ocksa och sen nar jag kom hem sa vantade ett kort till mig fran M&J med $20 i!
Amamda hade glomt sin present till mig hemma sa hon var skit besviken pa sig sjalv haha, sot unge!
Nej nu sa ska jag ner och ata lite tarta!! MUMS! its delicious!

puss&kram


tog en liiiiten bit imorse...

custom made=]

sooo many cards, new cell, and UA tanktop!
sa bea nu fick du se alla bilder, nojd nu?! haha

XOXO

one year goes by so quickly...

ligger i sangen och ska sova nu,
internet har strulat as mkt idag men antligen sa funkar det, aven fast det ar jatte segt.
min dag har varit helt okej, hade idrott som forsta lektion och jag, Lindsay och Kaitlin hade glomt klader sa vo fick ga istallet for att springa, holl pa att frysa rumpan av mig, det var sa himla kallt.
spanskan var sjukt rolig idag, tror seriost inte att jag har skrattat sa mkt som jag gjorde idag, K och C cracks me up! luv 'em both so much!
sen i matten sa hade vi SOL practice test, men bade jag och Amanda blev klara efter 5 minuter sa vi satt ute i korridoren och snackade om allt mellan himmel och jord.
blev ingen traning idag eftersom trafiken var sjuk! akte istallet till Cicis med LT och sen sa handlade vi pa Giant, woohoo vi kopte min tarta for imorgon, ahha den ar sjukt snygg!!!
efter det sa akte vi hem och sen dess sa har jag legat i sangen och last in touch och US weekly.
satt och tankte idag pa hur snabbt ett ar gar, for 1 ar sen sa var allt sa annorlunda, sa mycket hander pa 365 dagar, man forlorar sa manga saker man aldrig trott skulle forsvinna, man skapar nya minnen, minnen som ar varda guld.
aja nog med deprimerade ord fran mig!!

god natt.

XOXO

i should've never let it get so personal

home sweeeeet home.
nu ar jag hemma igen.
i fredags vid 2 sa akte vi upp Till Maryland med varan Camper, nar vi antligen kom dit sa satte vi oss vid KimKims Camper och at pizza, dar satt vi hela natten och snackade, kim berattade helt sjuka historier om nar hon var en veterinar assistant i Canada hahaha
 jag ,chase och Chancellor gick in och spelade wii vid 10 och sen sa slocknade vi haha.
igar sa vaknade jag vid 9 och Fran serverade Chocolate chip pancakes mumm! vid 10 sa drog vi oss ivag for att kolla pa Airshowen, fanns massa olika saker dar, Presidentens egna flygplan och sanna saker, det var ocksa en flyg uppvisning, skitcoolt var det, en helikopter akte uppochner och gjorde massa loops i luften.
jag forsokte vinna en tshirt vid marine standet med jag fick bara en vattenflaska med texten"pain is just weakness leaving your body", haha jag vann oxa en tshirt vid ARMY standet vilket pissed joel off haha, han vagrade kora hem mig pga att jag hade den pa mig,
Joel:hey you're not gonna wear THAT the rest of the day are you?
jag:haha of course, why is it bothering you?
joel:yes! well just dont walk next to me, i dont wanna be ashamed, i mean ARMY? im a MARINE!!!
ahahah det var skitkul
nar vi kom tillbaks till varan camping site sa var Brad och company dar, hoesan hade redan borjat laga mat, she is an AMAZZING cook!
efter maten sa spelade vi wii med Joseph och Josh och sen sa spelade jag,stoffe,hiten, och josh  Biljard i ett litet klubb hus lite langre bort, jag var inte spec. duktig lol
helt plotsligt sa borjade det blixtra och osregna, hah vi bestamde oss att springa tillbaks till vara campers, bad choice!
haha det var skitmorkt och jatteblott och lerigt  sa jag kunde inte se vart jag sprang, jag sprang in i massa olika campers och i massa vattenpolar, efter ett tag sa hittade vi tillbaks till varan camper, men da var jag dyngsur och jattelerig!
jag bytte om och sen sa spelade vi Wii tennis i flera timmar.
vaknade i morse vid 9 med varldens huvvudvark, jag slog i huvvet i taket flera ggr i natt, ouch!!
min helg har varit helt super kul!

min sjukt snygga troja



hoppas att ni har haft en bra helg!

XOXO

btw. jag fyller ar om TVA DAGAR! WOOHOOOOOOOOO

Its gonna hurt every now and then.

god morgon!
nu pa morgonen sa har jag hunnit trana, ata frulle pa Paneras med Jordan ,kort katie till skolan och  sovit i bilen medans mamma har gjort naglarna,
och ca 1 timma eller ngt sa ska vi hoppa in i bilen for att aka till Maryland dar vi ska spendera hela helgen,. kommer inte ta med mig datan sa jag uppdaterar anr jag kommer hem.

Igar : jag hade nog den varsta dagen pa lange, usch orkar inte ens beratta men jag pratade med syster i 1 timma pa kvallen och hon vick mig pa ett mycket battre humor.

hoppas ni har en bra helg!


XOXO

im so sick and tired of you constantly trying to ruin my life!

tankte bara borja med att saga 
grattis pa 14-arsdagen  till JORDAN!!! woohoo om 6 dagar sa ar det min tur!

sitter har och forsoker gora matte laxor samtidigt som jag tittar pa utrostningen av American Idol, det gar inge vidare.
imorse sa tranade jag 1 timma i dale city , traningen gick superbra!
efter det sa akte vi till Dr Carol for att kolla upp pa mina sprutor som jag tog haromdagen, efter det sa drog jag till skolan, allt var bra tills spanskan, gaah i swear to god, i was so pissed!
kan inte fatta hur EN enda person kan fa en att ma sa daligt, eller jag madde inte daligt jag blev bara extremt sur och arg, efter det sa hade jag matte och Jason och eric gjorde det inte mkt battre, usch jag hade en usel dag, fast Gabby gjorde den mkt battre i slutet av dagen, i love you<33
hade varldens migran nar vi kom till Dale City sa mamma lat mig sova i bilen, traffade min sommerska ocksa och hon hade med sig min catsuit som jag provade pa, it was perfect! kommer fa den pa mandag! woohoo
pa vagen hem sa akte vi forbi Kohls och Target pa jakt efter ett Hot pink overkast till min sang, ingen lycka, ska prova pa Ross och walmart i morgon.
gick ut och sprang for att fa av mig ilskan nar jag kom hem..

hoppas ni har haft en mkt battre dag an mig.
nu sa ska jag nanna kudden

just a couple of more days until i see you bigsis<33
XOXO

Ajuste, den 15 juni sa kommer vanessa hit med sin familj JIPPIE!!!!!


now how can you steal something you already have?!

nu nar jag har atit, badat och krypit in i min pyjamas sa tankte jag bara saga hej!
imorse sa hade jag morgon traning i Dale City, efter det sa akte jag hem och tog en nap, vid elva sa akte jag och mamma in till Stafford for att jag skulle ta sprutor, usch!
var inte sa illa, men jag har lite ont i armen, lol
det blev Cici's till lunch, och sen sa akte vi in till Dale City igen for traning.
guud, det gick sa himla bra idag, kande mig som varsat hopp rakan haha,
akte forbi ikea pa vagen hem och kopte tva sma glas lampor i gront och rosa till mitt rum, love 'em!

Ajuste, joel ar pa Business trip i san diego just nu, Jealous Much!! han ska ata middag pa Coyotes med Jill och bea ngn dag i veckan. TAKE ME THERE!

just nu sa sitter jag och snackar med Kenz och Sami, men ska forsoka avsluta varan mycket konversation och krypa ner i sangen och sluta ogonen.


see you in my dreams

XOXO




mamas day

vakande i morse vid 8 och fick panik ahah, mamma var redan uppe och eftersom det ar mothers day har i USA sa skulle jag och bror gora frukost i sangen till henne men nej, det gick inte, men hon blev jatteglad over collaget/postern som vi hade gjort.
vid tio sa akte jag och mamma till Maryland for Erika och sarah tavlade, sarah kom 2 och erika kom 1 och 2! GRATTIS TJEJER!
pavagen hem sa stannade vi vid Bed,Bath&Beyond och kopte en papperskorg och en shock rosa filt till mitt rum.



varat masterverk!
XOXO


A night in paris

hann inte upp datera i torsdags for jag kom hem fran Maryland forens 1 pa natten och jag var tvungen att gora laxor och sen duscha sa jag kom i sang kl 2.
Igar (fredag) sa var det Science SOL's vilket gick bra, och sen sa akte jag, T och S med A hem, dar sa gjorde vi i ordning oss for 8th grade Formal(bal)=)
fick lana Amandas systers megans klanning,en ljus rosa halterneck, it was gorgeous!
vid 5:30 sa motte vi upp Kayla,Hayley,Gabby och Jayme.
kvallen var helt sjukt underbar, har inte haft sa roligt pa aratal, aven fast mina fotter gjorde ASONT i slutet pa kvallen!
vid 11 sa blev vi upphamtade av Megan och vi korde direkt till Blooms och kopte massa gott och hyrde filmer(Quarantine,Bedtime stories och Saw), hahah vi traffade Shanice dar inne och Sam, Tanya,Amanda, jag och Shanice(med sin brutna fot)borjade dansa i en matgang till Cupid shuffle! hahah det var hilarious.
my night was Unforgettable! det som var annu battre var att C inte var dar for att forstora min kvall! LUCKY ME!

efter att vi sag Quarantine(en helt SJUK film) sa var vi alla 4 sa himla radda HAHA sa vi satte pa Bolt, men den var sa trakig sa bade jag och T somnade i sami's kna.lol

mamma hamtade upp mig vid 3 och da sa akte vi till Tj Maxx och kopte ett nytt overkast till mitt rum, och sen sa tog vi en smoothie pa TS.
anda sen jag kom hem, vilket var 3 timmar sen sa har jag stadat mitt, rum det behovdes verkligen!!

G2g.
XOXO

P.S bara 10 dagar kvar tills min fodelsedag=D


Im just here for the music

klockan ar nastan 11 har och jag ska forsoka avsluta min konversation med Kim och Makenzie sa att jag kan nanna kudden.
kollade precis klart pa Idol och Paula Abdul upptrade med sin nya singel"im just here for the music"
ett sjukt bra performance for en kvinna som borjar narma sig 50!, laten var inte helt kass heller!!
avan fast den sitter pa min hjarna nu... good luck w/ falling asleep Felicia!!!!

GODNATT


XOXO

Last day

har precis kollat klart pa ett avsnitt av One Tree Hill, och nu sa ska jag gora i ordning mig for Caroline har nan spring concert om en timma sa vi ska dit.

Hade morgon raning idag uppe i Dale City, sjukt skont att vara tillbaks pa isen efter typ en vecka borta, efter traningen sa slappte vi av J pa hennes skola och sen hamtade jag och mamma upp en varsin hot cocoa pa paneras.

pratade med syster i ca en timma,  haha hon snurrade pa om allt mojligt, saknar cali sa mkt nu!
imorgon sa ska jag ga till skolan, och pa fredag sa ar det SOL's , UGH !

XOXO

Cinco de Mayo

har haft en hyfsat bra dag, tills nan bestamde sig for att forstora den for mig, du tanker alltid bara pa dig sjalv, alltid DU! vafan GROW UP!
iaf. hade lakars tid imorse och min astma har tydligen kommit tillbaka, blandat med nagot virus som jag har fatt, sa dar har du det- severe asthma and a virus= 3 olika javla mediciner!!
efter doktorn sa akte jag hem och sen dess sa har jag uderhallit mig sjalv med att titta pa massa filmer                   ( spiderman stoffe! ahah) och txtat med min underbara Amanda som ocksa ar hemma sjuk idag..
ajuste det ar ju Cinco de mayo idag, har ingen aning om vad det innebar men men! ahahha

puss pa er!

XOXO


050409

nar jag vakande i morse sa madde jag inte direkt battre, sa jag fick stanna hemma fran skolan och traningen..
sedan dess sa har jag bara legat i sangen och gosat med Coco, stackarn har legat och skakat i en timma nu, hon har sa manga mediciner fir sin lyme disease=/

imorgon sa har jag lakar besok  klockan 8 pa morgonen eftersom jag maste ta sprutor , USCH!


XOXO


050209

glomde blogga igar men jag somnade vid datan hoho,
madde inte speciellt battre an igar sa hela dagen har spenderats i sangen,
har haft film marathon, och hela kvallen har jag txtat Amanda<3
har morgon traning fran 6-8(YAY) imorgon, har inte tranat pa flera dagar efetrsom jag har vart sjuk  och sen sa har jag SOL's hela dagen, ugh talk about a pain!

guud vad jag saknar cali!
XOXO

usch jag hatar att vara sjuk!

skulle ha tranat i morse men jag ar sjuk!
hela dagen har spenderats i sangen eftersom jag har feber,huvudvark,hostar ont i halsen och jag har lite svart att andas..
hatar det har, vill bli frisk NU!

hoppas ni mar mkt battre an mig
XOXO


Jag...

..ar for trott och ledsen for att blogga sa det blir en lista som jag hittade pa bebes blogg..

1. Hur gammal är du om fem år? 18, och 8 Manader
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 166
4. Vilken var den senaste film du sett? true confessions of a hollywood starlet
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms? haha so true, i cant believe he said that!! LOL
7. Vad är helgens planer? Trana och Kings Dominion
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sen 3 ar tillbaka
10. När såg du senast din mamma? 2  timmar sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bla
12. När vaknade du idag? 6 am.
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp, och vi blev agare till den katten. Har henne fortfarande, har inte traffat henne pa over ett ar.
14. Vilken är din favoritplats? SANGEN! HAHAHA
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? UCLA!!! 
17. Vad skrämde dig som barn?  Jultomten.
18. Vem fick dig att skratta senast? Kenz
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jaaa
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda 2,
21. Sover du med eller utan kläder på dig? PJ.s
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någong gång spytt på någon? Jupp,
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? ASHOES, SHOES AND SHOOEES!
26. Är du social? otroligt:p
27. Vilken är din favoritglass? Mint w/ oreos and marsmallows fran coldstone
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? SHOPPIG SPREE
29. Tycker du om kinamat? En av mina favoriter
30. Tycker du om kaffe? Jag hatar kaffe,
31. Vad dricker du till frukost? Gatorade/juice
32. Sover du på någon särskild sida? narmast vaggen
33. Kan du spela poker?  Hoho, neej!
34. Tycker du om att mysa? who doesnt
35. Är du en beroendemänniska? Nej
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp
37. Vill du ha barn? Ja, nagon gang i tiden.
38. Kan du några andra språk än svenska?  Spanska, Norska, lite Turkiska och flytande Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp, 3 times
40. Föredrar du havet eller en pool? beror pa!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Konstakning och klader.
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vatten
45. Vem är den roligaste människan du känner? John eller Tanner
46. Välj ett ärr på din kropp? Armbagen
47. Vad har du för ringsignal?
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Tror pappa eller mamma har.
49. Flirtar du mycket? haha, jaaa
50. Vart togs din profilbild? hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Tror inte de...haha
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, inge korkort an...det kommer!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Life in the fat lane
54. Läser du dagstidningen? aftonbladet.se
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej, sjunger!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 99.5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? amandas nr
59. När var du i kyrkan senast? Ett brollop for 2 ar sedan.
60. Vilka personer utmanar du: Alla som har tråkigt!

XOXO

RSS 2.0