tonight is the night to let it go

ligger i sangen och snackar med L pa telefonen, ska snart sova, ar helt otroligt trott, kanner att jag borjar bli lite sjuk=/
har inte bloggat pa nagra dagar, jag vet att jag sager att jag ska bli battre pa att uppdatera men jag har inte orkat, har spenderat igar och idag med att braka med C over nagot sa otroligt lojligt.

igar kvall sa akte jag och mamma in till D.C for att hamta upp stoffe pa  tag stationen, han har en break fran college i en vecka. var kul att se honom igen, satt uppe och pratade halva natten.
vaknade vid 12:30 idag, stannade hemma fran skolan.

har ingen aning om vad jag ska gora i helgen.
morgondagen ska spenderas med Jordan och co. och pa sondag kvall kvall sa ar det traning igen med National Blades.


godnatt da<3


my bad

forlat jag har inte pallat att blogga anda sen LP.

ligger just nu i sangen helt utslagen, efter 3 veckor i skolan sa ar jag redan sjukt trott, undra hur jag kommer klara hela skolaret.
sa mycket har hant sen jag senast bloggade, just da sa gick det valdigt daligt pa isen, ville sluta, men jag akte upp till LP och tranade med John Zimmerman och Silvia och Evelyn, kandes verkligen att det borjade ga uppat da, grat den forsta timmen hem i bilen pavag fran LP, det gor jag alltid, Lake Placid ar sa jakla underbart!

kom hem och borjade amerikansk high school utan syster.. alla fragade om hon fortfarande skulle komma, ar fortfarande lika svart att saga- "nej hon kommer inte,hon bor i sverige nu".

traningen gar verkligen jattebra nu, aker rent korta och langa varenda gang, kanns verkligen som jag ar redo for Regionals nasta manad=)
hade min forsta traning med National Blades i sondags, ska tavla dem nasta 3 tavlingarna med dem i Chicago,Massachusetts, och Boston tror jag. kommer bli jattekul!


 finner mig sjalv att sakna syster varje dag, tanker pa henne, att jag inte ens fick saga hejda for jag trodde att jag skulle se henne den 19de igen i VA. har fortfarande inte direkt fattat att hon kommer inte tbx.. ni har ingen aning om hur mycket jag saknar henne<3 men jag antar att hon har det battre i Sverige, eller det hoppas jag iaf.
 
saknar dig<3


ja vad annars har hant?
•har mer eller mindre bott hos Jordan dem senaste 2 veckorna, har aldrig haft sa kul pa aratal kanns det som, hela den familjen ar helt underbar!
•homecoming ar i borjan av october, CANT WAIT!!
•har malat om hela mitt rum ocksa.
•hade morgontraning kl 5 i onsdags morse och sen skolfoto direkt efter, hmm inte direkt smart va?!

nu maste jag sova
goodnight ppls, ska verkligen "forsoka" uppdatera mer!!

 

RSS 2.0