systarna Blom ar lika klumpiga

japp dar har vi det konstaterat, vi ar bada lika klumpiga.
det var efter pausen idag pa eftermiddags traningen som syster skulle gora sin stegsekvens med overdriven emotion som hon fick in skenan i foten, fraga mig inte hur men pa ngt satt sa sa lyckades hon, sa nu har hon ett djupt jack under knolen...

annars sa gick traningen jattebra, stog 2lutz i langa och dubbelogel i korta, YAY nu kan jag hoppa alla dubbla igen efter att jag brot armen, Im ready to go to Cali:p

imorgon sa ska jag in till D.C. pa morgone for att gora fingeravtryck och sant sa jag kommer komma sen ttill skolan, sa jag slipper provet i NO.
ska Till Baja Fresh med Lil T , Cribb och company, maste ocksa kopa ny bikini innan jag akter till San Diego.



gjorde naglar igarkvall, ser battre ut IRL


See yah<33


socker chock

ligger i stoffes sang/soffa och ater sour patch kids:p har precis spelat wii fit i 30 min,  me muy tired:D
tranade fran 11-12:45 i morse och det gick skitbra:p Gamla O var dar och hon var javligt snall assa! haha
akte till Target och kopte en svart tavlingstroja och lite godis.
kom hem och jag och besan tog massa kort utomhus for det var 27 grader ute idag !!!
pratar med jill om min catsuite och wihoooo snart ar den klar....... eller inte, the ol' lady in Dale city hasnt even started BEEEYOTCH!=D


WHATA?!

fettoarm?!

tired much?!
See yah<33

Little miss perfect

sitter och tittar pa Little Miss perfect och jag ska snart duscha.
vaknade vid 12 imorse och blev javligt sur for att mamma och bea inte vackte mig imorse sa dem akte till Cabin John utan mig, how rude!

anyways, at jumbo pretzels till frulle och sen dess sa har jag vart bankad framfor tv.

nej nu maste bea och mamma komma hem , har sa det javla trakigt har hemma!!!

♥i can almost see it
that dream im dreaming but,
there's a voice inside my head sayin'
you'll never reach it.
every step i'm taking
every move I make feels
lost with no direction
my faith is shaking
but I, I gotta keep tryin'
gotta keep my head held high.

See yah<33


seriously?!

sitter pa mitt rum med bea och lyssnar pa musik, har skittrakigt, ska nog sova snart for VI ska upp tidigt for det ar tavling i Cabin john sa jag OCH bea ska och heja pa mammas akare.

hade morgontraning imorse och det gick val inte sadar jattebra, dum som jag ar sa bestamde jag mig for att hoppa 2lutz klockan 6 pa morgonen och jag var inte direkt jattevaken sa jag hamna snett och ramlade rakt pa armbagen sa nu ar jag tbx i ruta 1 med en arm som knappt gar att anvanda LUCKY ME....

haha jag och kathryn gick till biblioteket i dag pa spanskan for att ta ett prov och vi var ganska overtrotta sa vi gar igenom kafeterian och det var ett mote dar och helt plotsligt sa borjar vi asgarva och alla vander sig om och stirrar, haha och dar sa star vi och bara viker oss av garv,vi ba: Mr. Parker smells like strawberry shaving creme ahahahh...!
 i know were kinda craaazy , KATHRYN I LOVE U GURL<3

var helt tomt pa isen i eftermiddags sa da korde jag garnet eftersom jag aker till Jill om 7 dagar:D
det var damernas korta idag oxa och omg, jag vill verklige  att Mao ska vinna,.... haha Fumie Saguri tavlade oxa och hon var ju skeetduktig, jag har typ inte sett henne pa 2 ar och nu ar hon tbx och kor ett felfritt korta + hon ar 28 ar! STARKT!
nu ska jag sova ar verkligen jatte trott!
ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


jattegammal bild fran en morgontraning i Alta...


SEE YAH<33


suckish day!

....... min kropp ar helt slut, vette fan vad jag har gjort idag som har gjort mig sa trott men guud mina ben vagrar rora sig.

mamma vackte mig vid 6 imorse och vi far ivag till min sjukgymnast, guud vad bra nyheter jag fick:) hon tyckte att min rorelse i armen var sa bra att jag kommer bara behova komma tbx dit 1 eller 2 ggr till YIPPIEEE, sa dit ska jag igen pa tisdag och kanske torsdag.
efter det sa blev det frulle pa WaWa och sen sa korde mamma mig till skolan, eftersom jag har vart borta hela veckan fran skolan sa har jag jattemkt att ta igen...=/  hela dagen gick i slowmo, tog bussen hem och gick upp min langa uppfart i sporegnet och 10 grader, ughh KALLT!!
satt i tre timmar och bara gjorde laxor och pluggade och sen sa matade jag och syster hastarna och sen sa blev det ett 1½ hr lagt bad medans familjen kollade pa American Idol. och sen dess sa har jag legat i sangen och lyssnat pa miley cyrus nya lat "the climb" och leona lewis.


det var min dag och typ det anda positiva som hande var att jag kommer fa kunna aka till Cali nasta lordag!!!!!!

nej nu sa ska jag sova, ska upp tidigt imorgon for att trana=)



see yah<33


look at that butt! ;D

sitter i soffan med syster och kollar pa Konstaknings VM, sitter och dreglar over Brian Joubert medans vi  hejar pa Svenskarna Kristoffer,Vicky, och Adrian, och Mexicanaren Luis som vi tranar med i San Diego =)

jag vaknade tidigt i morse och mamma gjorse banana nut muffins till mig for NAGON hade atit upp choklad muffinsarna!!!  det var Parental Control marathon pa MTV hela dan sa det satt vi och kollade pa i timmar:)
nej nu e pausen over sa i g2g
\
Luis=)

BRIAN JOUBERT!!!!

See yah<33


090324

klockan ringde vid 6 imorse och jag hosta som fan sa det var bara att ga och lagga sig igen, vakande senare vid 12 och jag gjorde pannkakor till bea och mig, delicious!
annars sa har jag inte gjort natt speciellt, ville trana men fick inte for mamma, grrrr.  men forhoppningsvis sa e jag fit for fight imorgon.
10 dar kvars tills det ar SPRING BREAK  vilket betyder att jag kommer fa traffa jill och Julie och jag kommer fa ha lektioner med the fabulous John och YAAAAAYYYY IM SO EXCITED!  hoppas bara att min arm ar battre tills dess
nej nu sa ska jag hoppa in i duschen och sen sa ska jag lasa

vaffel dagen ar det ju imorron oxa:)
see yah<33


CRAP!

ligger i sangen med feber varldens hosta och ater svenska pannkakor,dricker caprisun, och pratar med Courtney och Kenz medans jag tycker synd om mig sjalv.
Borjade hosta som attans i lordags, men sen pa kvallen sa blev det battre , i gar sa borjade det igen sa da tog jag min lilla andnings maskin sak, men efter det sa blev jag jatteskakig,mitt hjarta gick jattesnabbt och allt borjade snurra, Den saken tar jag ALDRIG igen!
vaknade i morse fortfarande skakig men jag tranade en stund pa morronen sen sa bestamde vi att jag skulle vara hemma fran skolan tills jagg madde battre, sa det blev lite arrenden istallet,
vi bytte bebes skenor i Reston, akte till ikea for lite gott, lamnade mammas bil pa lagning och akte till TjMaxx en snabbis, hittade ett par skeetsnygga svarta pumps dar fran Jessica Simpsons clothing line men sen sa sa mamma att hon hade ett par nastan likadana hemma som hon aldrig andvant, sa dem fick jag:D yaaay
nej nu sa ska jag forsoka sova lite sen sa ska jag lasa den 10nde och sista boken av The Clique..

lagger bilder pa skorna sen


bea kom hem for ca 2 timmar sen och vi har stenat klacken pa grillorna, hon gjorde ett rott hjarta med vit outlining och jag gjorde tre st blommor :)
So damn beautiful!

min ar langst fram:)

See yah<33

HAPPY BIRTHDAY!

nar jag stog i duschen imorse sa kom jag pa att varldens basta tjej fyller ar idag!
HAPPY BIRTHDAY AMANDA<33
min lilla angel fyller 14 ar idag:D yay

min dag igar var javligt lang, , gick upp 5:45 for att mata djuren, Stacy och jordan kom och hamtade upp oss vid 7 och vi tranade fran 8-9
Sen sa akte jag,bea,jordan,Courtney och Taylor upp till maryland for att fixa vara grillor hos Mike, LT fick sina nya skridskor monterade, bea fick nya skenor eftersom hennes var typ snea och Mike fixade min vansta skena for den var alldeles for mkt pa inneskar sa nu e dem perfekta:)
Vi kom hem vid 5 tiden och sen sa resten av kvallen sa slappade vi framfor Disneychannel:)
vi gjorde pannkakor oxa men dem var inte sa lyckade, dem gick bara sonder  D=

happy b-day amanda, i love u<33

See yah<33


its not easy being ME(AN)

just nu sa sitter jag och syster med varsin laptop i sangen jag pratar med bailieoch julie  pa facebook och bea lyssnar pa nan javla OPERA!! hahah weird.
hade lakartid i morse sa jag missade typ 5 lektioner i skolan najs! men min arm laker iaf jattebra, kanske komme rjag behova en till operation for att ta bort en benbit i armen men det ar inte sakert.
nej nu sa ska jag umgas med resten av familjen
godnatt


see yah<33

painting for the homeless

ligger i sangen med popcorn och syster och lyssnar pa miley's the climb.ska snart sova for jag ska upp tidigt for lakarbesok, tror jag iaf:D
eftersom min bildlarare fragade mig,amanda,och tanya att folja med henne idag for att male en lokal for dem hemlosa lite roligt sa var min dag har varit hur slapp som helst, kom till skolan motte upp med Mrs H, josh, tanya och amanda och vi akte over till en lokal nara Bloom's med principal Parker.
Dar sa motte vi upp Mr Champion och han visade oss vart vi skulle mala. v borjade skissa pa vaggen, eftersom temat var Noas ark sa malade vi exotiska djur som elefanter och sant, ca en timma senare sa kom 24 elever fran Fauquier High for att hjalpa oss:D
blev klara pa ngra timmar och det blev skitbra.....tror jag HAHA
blev Dominos pizza till lunch, Mums!
Var rektor hamtade oss vid 13:45 och vi slutar 14:15 i skolan sa vi hade bara en halvtimma skola:p heheh NAJS!
Mami hamatde mig och vi akte till CiCi's PIZZA, at dock inte men en browni akte i :p

kom hem och det var sa himla varmt ute(25grader) sa jag och sis tog nagra foton nere vid vattnet.

nej usch nu sitter bea har bredvid mig och sjunger pa nan  miffo lat ahah JUST HAVE 2 SHUT HER UP!!
AJUSTE, bea pratade med julie tidigare och hon tranar med den franska varldsteamet den har veckan , hon tranade med BRIAN JOUBERT idag , GAAAAAH guud vad jag ar sur, jag vill juh oxa vara dar nu! Bad timing or what?!

Varan underbara malning! Whatcha think:p

Amanda och nan gubbe i bakrunden

:)


thats how upset i am about BJ!!!

See yah<33


Miles to go

har nyss kollat pa "The Clique" och nu sa sitter jag och smakollar pa CSI, ska nog snart sussa men ar inte direkt trott.
nar ajg vaknade i morse sa var min hals on fire och jag hade varldens huvvevark, gick till skolan anda men Mami hamtade mig tidigt och vi akte och at lunch/middag pa TGIF. MUMMA.
syster och jag trallade ivag till Target for att slosa vara $15 presentkort pa 3 st bocker, tva fran the clique series och sen Miley Cyrus sjalvbiografi: Miles to go , den gick inte att sluta lasa sa medans syster var pa isen sa satt jag och laste ut den, hehe
imorgon blir det PT, far se vad som handar da, min benbit i armen har flyttat sig sa den sticker nastan ut ur armen, TOTALLY GROSS!
nu sa maste jag gora mina armovningar och sen sa ska jag lsaa lite meeera, jag vet NORD! HAHAH
sleep tight

i luv u sis

see yah<33


Ben Buse gördüm şişman:D

har precis atit middag, det blev nan slags kycklingsgryta med ris MUMMA!efterratt blev det oxa, enn Oreo cake, delicious!

tranade vid 12 i morse i Dale City, var bara pa i 30 min dock, smart som jag e' ramlade jag pa en ENKEL SALCHOW och slog i armen haha, japp THATS ME!
bebe behovde montera sina nya grillor sa under tisen sa tog vi en fika pa IKEA och sen sa akte vi hem, ja det var nog min  dag.
just nu sa ligger jag i min skona sang och kollar pa CSI, funderar pa att spela lite Wii Fit men jag vet inte om min kropp haller med:p
pratade med Jill idag oxa, hon ar uppe i 29 palms med Mike, han aker till Irak pa torsdag och han komme rhem igen i Nov.
Igar sa var at vi middag pa Ruth's Chris, restaurangen ligger i mitten av D.C. nara Vita huset, och den den ligger pa taket av en byggnad och det ar glas vaggar sa man hade utsikt over HELA D.C. skit fint, maten var oxa asgooood!gaah det ar min nya favvo restaurang helt klart.
nej nu sa ska jag kolla pa despa!
GOD NATT


see yah<33


A night in D.C.

ligger i sangen och lyssnar pa "Halo" ,ska strax in till D.C. for att ga pa middag med familjen och sen sa kanske det blir en liten rundtur runt stan for Stoffe.
annars sa har min dag varit as trakig, har mest legat i sangen och haft "quality time "med min data:D
har asont i mina tander oxa, kanske inte skulle ha atit alla dem dar Air Head klubborna i garkvall:p haha
nej nu sa maste jag ga, skriver sen nar jag kommer hem...kanske:)

kvallens outfit
jeans-forever 21
troja-BikBok
skor-naturalizer
inte pa bild:jacka fran juicy couture och vaska fran NY.C

see yah<33


I'm so over it!

ligger och softar i sangen och funderar pa att ta ett langt varmt bubbelbad:D mysigt varre!
hade SOL's(nationella proven) imorse i tre timmar men jag var klart pa en timma och en kvart sa jag sov resen av tidden, lektionerna efter det sa tittade vi bara pa filmer sa  soft var det, mamma och syster hamtade upp mig efter skolan och vi gav oss i vag till Dale City, hade feber sa jag lag och sov i bilen istallet for att trana, kom hem ,spelade wii och wii fit och sen sa var jag sugen pa pannkakor sa det var bara stalla sig i koket och borja, MUMMA!!
kom upp till kontoret efter "middagen" ocg mamma var javligt uppretlig, sa jag och systerr utnyttjade det och nu sa sitter hon och klipper musik och ar en aning sur om man sager sa, medans jag och bea vrider oss av garv, visst e vi snalla?!
imorron har jag ingen skola men upp tidigt ska jag iaf, mamma har varit sas duktig och har faktiskt BOKAT TID hos min sjukgymnast(ANTLIGEN:D) men det rakade va kl 7:30 pa morronen pa dan jag hade sovmorron ! gaaah

det var Kayla's sista dag i skolan idag oxa, hon berattade igar att hon ska flytta till Manassas IMORGON sa henne fick jag saga hejda till D:  (Kayla, i'll miss u hun!!!!)
NEJ! nu sa ska jag titta pa ett avsnitt fran The secret life of an american teenager och sen sa ska jag val lasa lite och sen sova=/

ska borja lasa den 4 boken av Den grymma serien The clique nu:D
 NOOORD!! HAHAH

See yah<33


wannabe what?!

sitter just nu inne pa kontoret och har precis kollat klart pa CSI:Miami,mamma bea och stoffe ar i fredericksburg idag sa jag fick ta bussen hem, usch vad det var kallt att ga hem assa!!! gaah mina tar var som isbitar men det kanske berodde pa att jag hade flip flops pa mig HAHA

nar bea kom hem fran San Diego sa tog hon med sig alla"The Clique" bockerna, sa just nu sa sitter jag och laser den tredje boken - revenge of the wannabes!  Serien ar helt grym!
Imorron ar det SOL's i skolan, inte ngt jag ser i fram emot men jag far iaf Torsdagen av! YIHUUU
nej nu sa ska jag faktiskt ga och gosa med min supersota hund Coco


See yah<33



Friday night lights

nej men halla!!
just nu sa ligger jag i sangen med datan i knat och har Friday night lights marathon, tranade inte idag eftersom mami har vart i Maryland hela dan med massa akare som testade.

Kom till skolan igar och jag har med mej mitt javla agg som alla andra till Home Ec och da sager Ms Hoelen:no guys we're gonna start the project next week instead, sa tar hon upp mitt agg och kastar det i papperskorgen, ja ba:wtf?! Det tog mej en hel kvall att koka det dar agget och sen mala ett ansikte pa det, GAHHHH!  ANNOYING MUCH?!

      nej men  annars sa har val min dag varit ganska hyffsad, vakande i morse och vandrade i vag till bussen och my god, vad det var varmt ute klockan 6 pa morgonen, yay nu ar varen har:D idrotten var trakig som vanligt, gick runt och snacka med Rachel istallet, sen pa engelskan sa kollade vi pa en as konstig film, vet int ens om jag fattar vad den handlade om, trodde hela tiden att huvudpersonen var en kille men sen sa fick jag veta att det var en tjej HAAH MY BAD!
Kom hem vid tre och spelade Wii Fit och sen dess sa har jag legat i sangen och sloat

ahaha ajuste en rolig grej som hande i dag pa lunchen,
Justin: Heeeey KAAATIE!!
Katie: JUUUSTIN!
Justin: Did u get me my muffin?!
Katie: yeah
Justin:WHAT KIND?
Katie: blueberry
Justin: EWWW, why did u get that for?!
Katie: take it or leave it justin
Justin: YOU BITCH!!!
haha later sakert inte roligt men Justin ar nog den roligaste personen som gar i ett par skor
HEHE
nej nu sa ska jag aterga till Friday Night Lights
See yah<33


ogon infektion D=

kom precis hem fran ishallen, tranade inte den har gangen eftersom jag har rivit mig i ogat eller nat sa nu kan jag knappt se ngt pa det ogat och jag tror jag har en infektion! USCH
hade SOL's idag och forhoppningsvis sa gick det bra,:S
just nu sa sitter min bror nere i koket och har en intervju med en kille fran ett college i Connecticut, om han har tur sa kommer han in sa vi far se hur det gar:D
syster kommer hem pa lordag, SUCK, men som tur e sa stannar hon bara hemma i 2 vecker eller natt sen sa aker hon tbx till Cali<3
nej nu sa ska jag sla mig ner framfor CSI:Miami
sa hejda!

See yah<33

Do you remember when?

hade trakigt idag sa jag satt och kollade runt lite pa youtube, hittade bla ett montage (do you remember when?)med texten sa har:

Do you remember when
you first started skating
it was so much fun
competing was only for that pretty dress
because everyone got a medal
you just knew you were going to the olympics.
you just wanted to go skating all day long
you were desperate to get a rip
and on monday mornings all the girls would take their medals to school,
just to show the teacher.
You would watch the "big girls" training and think
-i wanna be just like them!
and then things started to get hard,
when you fell, it really hurt, and no matter how hard you tried
you just couldnt do that one jump or spin,
competitions became so much more serious and only a few girls
got medals, the girls you were best friends with started to disappear,
your group became smaller,and some days you just hated it,
the pain just got worse and you just wanted to quit.
But then at training,from the corner of your eye,
you saw a little girl watching you,
and thats when you realize how far you've come and how good you actually are
because just a few years ago, that little girl was you!


fran borjan sa var montaget om gymnastik sa jag gjorde om det lite, men nar jag satt dar och tittade sa borjade jag nastan grata:p
ahhaha
aja
SEE YAH<33

Sno storm och ANTM marathon:D

vaknade vid 10 i morse, hade ingen skola eftersom det har varit snostorm hela natten och nu ligger det typ 10 cm sno pa marken, men i helgen sa kommer det bli upp till 22 grader ute!! haha helt sjukt
 igar sa tranade jag for forsta gangen pa 5 veckor, guud vad jag var nervos men asglad att vara pa isen igen, gjorde alla piruetter och enkel hopp plus axel:D yay, vet int eom  jag hanger med till traningen idag eftersom det kommer vara proppfullt pa isen , hehe
kokade oxa mitt agg i gar kvall, har ett projekt i skolan vilket innebar att jag ska ta hand om ett AGG i en vecka som om det var min BEBIS hahahshahahahhahah, sa nu ligger det i sin lilla sang i kylskapet:P
nej, nu sa ska jag koncentrera mig pa ANTM

AHAH
SEE YAH<33

RSS 2.0